ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το έτος 1995, 7 καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών, από διαφορετικά σημεία της Ελλάδος, σχημάτισαν ένα άτυπο γκρουπ αγορών το οποίο ονόμασαν BEST ELECTRIC.

Στη πορεία εντάχθηκαν στο σχήμα της BEST ELECTRIC, κι άλλα καταστήματα –μέλη. Για να ενταχθεί ένα κατάστημα στο σχήμα της BEST ELECTRIC, βασικό κριτήριο αποτελούσε το κατάστημα αυτό να είναι ο 1ος ή έστω ο 2ος σε δυναμική, στη περιοχή του. Απαριθμώντας 20 καταστήματα, το έτος 2002 ιδρύθηκε η BEST ELECTRIC A.E., η οποία είχε ως στόχο να συνάπτει κεντρικές συμφωνίες με τους προμηθευτές της αγοράς ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών [B/S/H, SONY, LG, SAMSUNG, PHILIPS, WHIRLPOOL, MIELE κλπ] εξασφαλίζοντας ιδανικούς όρους συνεργασίας για τα καταστήματα, να εφαρμόζει αποδοτικότερο επικοινωνιακή πολιτική [διαφημιστικές ενέργειες κλπ] για την επιβίωση και ενδυνάμωση του κάθε καταστήματος στην περιοχή του.

Κύριος στόχος της BEST ELECTRIC A.E και η διαφοροποίησή της από τα υπόλοιπα ανάλογα σχήματα που υπάρχουν στην αγορά, είναι ότι όλες οι παροχές αποδίδονται απευθείας στα καταστήματα – μέλη προκειμένου να είναι ανταγωνιστικοί. Στρατηγική η οποία ακολουθείται με επιτυχία ακόμη και σήμερα.

Κύριο χαρακτηριστικό των καταστημάτων της BEST ELECTRIC A.E και ιδιαίτερο πλεονέκτημά τους είναι η προσωπική εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Ο επιχειρηματίας του κάθε καταστήματος, συμμετέχει ενεργά σε όλες τις ενέργειες του καταστήματος και κυρίως στη πώληση.

Τα καταστήματα BEST ELECTRIC εξειδικεύονται στη πώληση ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, ηλεκτρονικών προιόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προιόντων καθώς και σε υπηρεσίες προς τον καταναλωτή ακόμη και μετά τη πώληση.

Η BESTELECTRIC A.E διοικείται από 5μελές Διοικητικό Συμβούλιο, όπου σήμερα είναι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κος Γεώργιος Σαμαράς

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Κος Ηλίας Κατσούδας

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Κος Νικόλαος Σαμαράς

ΜΕΛΟΣ Κα Σοφία Χατζηκοκόλη

ΜΕΛΟΣ Κος Βασίλειος Σαλαπάτας

Κεντρικά Γραφεία

BEST ELECTRIC A.E

Kρήνης 13, Νέα Ιωνία Καλογρέζα, Αθήνα

Τηλ. 210 2724415

e-mail: info@bestelectric.gr