ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΑΣ

LG 32" Smart TV με webOS 3.0 HD | 32LH590U

[Επικοινωνήστε για Τιμή]
32LH590U
Σε Απόθεμα
 

Metallic Design

Με ένα λείο και κομψό σχεδιασμό, η τηλεόραση συμπληρώνει τέλεια το σαλόνι σας.

Triple XD Engine

Η τελευταία και πιο εξελιγμένη τεχνολογία Triple XD Engine της LG εξασφαλίζει άριστα χρώματα, αντίθεση και ευκρίνεια, για κορυφαία ποιότητα εικόνας και απόδοση.

Η LG Smart TV σχεδιάστηκε με γνώμονα την ευκολία στο χειρισμό, με αποτέλεσμα η χρήση της να είναι ακόμα πιο εύκολη και διασκεδαστική, προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία. Τώρα πια, δεν έχετε παρά να καθίσετε αναπαυτικά και να χαλαρώσετε, καθώς η LG SMART TV κάνει την τηλεοπτική εμπειρία καλύτερη από ποτέ.

Picture Wizard III

Με το Picture Wizard III μπορείτε να προσαρμόζετε τα στοιχεία των εικόνων, όπως το επίπεδο του μαύρου χρώματος, την απόχρωση, την ευκρίνεια και τα επίπεδα του οπίσθιου φωτισμού.

Virtual Surround Plus

Η λειτουργία Virtual Surround Plus ενισχύει τον ήχο για να δημιουργήσει ένα εφέ surround ήχου. Απολαύστε έναν ήχο πιο πλούσιο και αναβαθμισμένο, ανεξάρτητα από το τι βλέπετε.

Clear Voice III

Το Clear Voice III εμπλουτίζει την ποιότητα του ήχου, ξεχωρίζοντας τις φωνές από τον περιβάλλοντα θόρυβο, για να παρέχει σε εσάς μια πιο καθαρή εμπειρία ακρόασης. Συγκεντρωθείτε στο περιεχόμενό σας, χωρίς παρεμβολές, χρησιμοποιώντας το Clear Voice III.

  • Triple XD Engine
  • Metallic Design
  • Virtual Surround Plus
  • Clear Voice


Τηλεοράσεις LED-LCD-Plasma

Ανάλυση:
1366 x 768
Ίντσες:
32
Αποκωδικοποιητής:
DVB-T2/C/S2
USB:
1
HDMI:
2
SCART:
OXI
Άλλες δυνατότητες:
SMART TV